Julrushen

Så var det andra advent då vänner. Har ni handlat några julklappar än? Jag har endast klickat hem några få från nätet,  men jag var dock ute i julrushen igår efter jobbet. Var inte riktigt på humör för att shoppa, trött, ingen fantasi, mycket folk och jag ville bara hem. Så jag rekade kan man väl säga.

Annars har det varit rätt lugnt. Dottern hade en kompis över natten, och de har varit i badhuset. Jag har som sagt jobbat extra, och så tog jag en promenad idag ute i blåsten. Sonen har bankat och slipat plåt på a-traktorn.

Ingen snö än, skulle vara rätt mysigt om det kom lite snart. Provade Morbergs glögg ikväll, goood!

Just nu sitter jag och surfar julklappar, och har letat på några som skulle kunna fungera. Men det är ju så irriterande när man hittar något som är så där perfekt,…och så visar det sig vara slut. Nedan ser ni en amaryllislök, det var ju så den hette…vit, kommer bli fint.

 

2 thoughts on “Julrushen

  1. Har också klickat hem någon julklapp från nätet men är långt från klar. Så det blir väl att ge sig ut i kaoset snart…
    Fint det kommer att bli med amaryllisen!
    Lite snö vore verkligen trevligt, speciellt när man som vi har en tomt som mest ser ut som en byggarbetsplats efter husbygget fortfarande. Så ett vitt täcke skulle kunna göra det lite mysigt till jul så får tomt och trädgård vänta till våren.

Comments are closed.