Right meow

Nersjunken i soffan hittade jag en sån rolig text på Instagram ikväll. En tröja med texten ”You´ve cat to be kitten me right meow”! Haha, rätt kul skrivet. Så jag var tvungen att slänga ut en bild på Tusse, fast inte den ni ser nedan utan en annan som ni bara måste kolla in. Har ni inte Instagram så klicka i menyn här till höger där bildspelet för Instagram är så kan ni nog hitta den bilden där. Han sover under vardagsrumsbordet helt utslagen.

Lite så känner jag mig den här veckan. Möten exakt varje dag inbokat på jobbet, förutom onsdag för det avbokade vi,..puh! Dessutom ska vi jobba över två dagar i rad då det är fruktansvärt mycket journaler att skriva. Så jag har att göra och kommer väl typ lägga mig snart.

 

Gonatten katten

2 thoughts on “Right meow

  1. Här har hunden vräkt ut sej på ”sidfläsket” framför braskaminen, och det ser onekligen skönt ut! Man kunde gott sova bort den här månaden. :-)

Comments are closed.