Superbra magneter och öga för detaljer

Go´kväller, jag har glömt att visa vad jag beställde hem från Printasquare för ett tag sedan. Var ju ute i god tid och beställde julkort därifrån,…kanske skulle ta och skicka iväg dessa också. Men jag beställde även magneter som jag blev väldigt nöjd med. Det sitter även andra magneter och annat på kylskåpet, teckningar hamnar där lite då och då och mitt och dotterns förkläde hänger bra på Ikeas magnetburkar.

Framkallade bland annat sommarminnen från Gotland, Höga Kusten och Österlen…min paj…och så en familjeselfie på det! Sitter superbra på kylskåpet och rasar inte ner eller gör repor, fast just på vår kyl och frys spelar det ingen roll för de är så fula ändå med bucklor och annat. Men det kan jag lätt dölja nu.

Jaha jag kanske skulle ta och leta på julkorten,..

magneter

En limepaj

magneter
Sommarminnen, katter och annat.

 

och från det ena till det andra,…
The Black Shiraz
Ett gott fruktigt vin i vrålsnygg enkel flaska!
Köpte den först bara för flaskans etikett.
Innehåller inslag av:
plommon, lakrits, björnbär och örter.

One thought on “Superbra magneter och öga för detaljer

  1. Julkort ja, oj oj oj, de har jag inte ens funderat på än. Börjar bli i senaste laget kanske. Kanske får bli till påsk istället…

Comments are closed.