Ved vind och vetebullar

Lördagskväll it is, så härligt eller hur?! Jag är lite mör i ryggen för vi har fått hem ett lass ved och staplat ihjäl oss. Nu är vedboden sprängfylld kan jag säga, till och med ett par skottkärror ved fick vi in i den gamla lekstugan. Let it snow liksom…fast inte än va. Det är otroligt whindy ute! Kolla in det japanska gräset som nästan ligger ner i hård vind. Varm och blåsig höst, och en brasa tänd, det är mys det.

Visar er den otroligt fula zucchinin som jag grävt upp ur pallkragen och sänkt ner i en korg, i hopp om att den inte ska dö helt och hållet på vår glasaltan. Är de inte fula? Men goda och en utav dessa hamnade i kvällens kycklingwok. Även sommarblommorna blommar vidare på vår inglasade altan. Pelargonen blandar sig fint med det där gräset som jag inte har namnet på.

Bakat har vi gjort idag också, kanelbullar som alla blev olika storlekar men så kan det bli. Goda var de i alla fall och vi åt upp ett gäng framför V75 på TV idag. Om jag vann,..not! 3 rätt liksom, amenguud så dåligt.

Bildserie följer,..trevlig lördag!!

vind

Japanskt gräs i hård vind

Fula zucchinis

Lite av all ved

Pelargoner och harsvans (heter det väl?)

Pelargon och någon typ av gräs

Bullbagerska

Bullar!

3 thoughts on “Ved vind och vetebullar

Comments are closed.