Fredagsmys de lux

Seeeen fredagskväller här nu. Men vi har haft fredagsmys de lux ikväll. Jag kände bara att näe jag vill inte åka hem och ställa mig vid spisen och koka ihop någon tråkig vardagsmat som vi redan ätit tusentals gånger. Så istället blev det ett ihopplock av allt möjligt gottit som ni ser. Till exempel parmaskinka, olika salami, ölkorv, goda ostar, kex, vitlöksbröd, melon, vindruvor m.m. Tonårssonen såg väldigt skeptisk ut och slukade nästan all melon själv men diverse annat slank ju ner ändå. Tonårsdottern dukade upp sitt fat med lite av varje som ett konstverk och åt belåtet. Mannen undrade när steken skulle komma fram.

Sedan tog vi en paus från ätandet och tittade på Idol, men efter en halvtimme åkte godsakerna fram igen, istället för chips och godis. Jag provade en tjeckisk öl idag, en pilsner Urquel. Jag dricker inte ljus öl speciellt ofta nu för tiden. Nä, ale och stout är mer min melodi. Så eftersom den här Urquel är ljus så kanske det var därför jag inte gillade den. Och ja, på nedersta bilden ser ni en stout och inte en fisig pilsner för den var ju inte värd att fotografera.

Jag har varit otroligt trött idag, ungefär ”gäspa käken ur led”-trött. Helmulet på dagen och frusen, eller så är de för att jag somnade så sent en dag i veckan typ halv 1 på natten. Och så kommer det så här efteråt. Men däremot har det verkligen varit varmt utomhus idag, ända upp till 18°, så skönt! Blåser gör det också, det är mysigt när det blåser och löven virvlar runt. Men nu ska jag virvla ner i sängen, gonatten!

fredagsmys

Plockmat

Min hörna

One thought on “Fredagsmys de lux

  1. Gottit mé plockmat & åh,så fin ”din hörna” är – Den där lampan måste jag köpa,har suktat efter en sådan länge nu hihi …
    Ha en alldeles fantastisk dag fina du/Kram

Comments are closed.