Fjädersparris och höst i kruka

Idag har jag jobbat och efter det blev det lite inhandling av både mat och höstblommor. Hittade den där söta fjädersparrisen som jag sett på både Instagram och i olika bloggar, så en sån fick det bli. Den är verkligen fin att titta på, som ett konstverk. Hittade den på Blomsterlandet, och där köpte jag även kål och någon sorts gräs som ska kunna vara utomhus i höst. Två dekopumpor hamnade i korgen också, men de får ni se en annan gång.

Idag har jag för första gången startat bloppis, fast på Instagram. Så kika gärna in där, kanske ni hittar något fint. Sök på ”majamyralindmark” eller klicka in er i menyn till höger.

Trevlig söndagskväll alla rara!

fjädersparris

Fjädersparris

fjädersparris

I en fin kruka jag fått av dottern

kål

Höstfint i kruka

6 thoughts on “Fjädersparris och höst i kruka

 1. Jättefin växt! :-)

  Tror dock det är precis en sån växt som jag skulle ta död på inom några dar bara… Så jag ska nog INTE införskaffa en sån – men som sagt var: Mycket FIN!!! :-)

  Faktum är att jag har planer på att adoptera bort flera av mina gamla krukväxter till dottern sen när hon och hennes kille flyttar in i huset som vi håller på att renovera. Behöver nämligen platsen till alla mina chilisar!!! :-D

 2. Har faktiskt aldrig sett en fjädersparris någon gång men den var superfin. Får väl hålla utkik även om jag inte är en flitig kund i blomsterbutiken. Borde kanske bli:-)
  Bloppis? Spännande! Ska kolla in på instagram:-)

  Ha det bäst!!

  Kram Cecce

Comments are closed.