Jubileumsboxen som jag glömde

Treårsjubileumsboxen har jag helt och hållet glömt av. Fann den i bokhyllan med alla produkterna i när jag bytte skrivbord med sonen tidigare. Som att öppna boxen på nytt. Ni ser ju nedan vad som fanns där i och nu har jag ju då inte provat något utav det än förstås, förutom en. Jag punktar ändå nedan.

När jag tänker efter så har jag inte skrivit om ”Stars & Stripes”-boxen heller, men det får nog vara. Själva boxen var jättefin men innehållet kunde varit lite roligare. Det bästa ur den boxen var nog ögonskuggspenseln för det behövde jag en ny.

jubileumsboxen

 1. Jelly Pong Pong Fairy Lashes Curl Mascara. Toppen med en till mascara! Mina fransar kommer ju bli älvlika och flirtiga.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM
 2. Model Co Bronzing Powder är ett skimrande solpuder. Tre appliceringstips kallas ”solkysst”, ”framhäv ansiktsdrag” och ”3-an”, men jag måste införskaffa lite fler borstar innan jag kan använda sånt där.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM
 3. Anatomicals Face Mask ligger i en söt turkos påse så jag vill knappt öppna den. Men kommer troligen göra det för att pigga upp min glåmiga apelsinhud jag har i ansiktet nu för tiden.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMMM
 4. The Body Shop Body Butter med vild arganolja från Marocko ska göra din hud mjuk, följsam och väldoftande. Provade den lite snabbt nu, doftar behagligt och perfekt att jag sparat den nu när kylan är på gång och min hud blir så fnasig och torr så här års. Gillas!
  Innehåll: MMMM
  Design: MMM
 5. Edge Natural Haircare torrschampo/volympuder. Jag gillar verkligen torrschampo men det är inte alla som är bra med volympuder i. Den här har jag inte provat förut så det ska bli spännande, samt att den även har en annan egenskap i sig i form av bruna pigment. Passar ju bra nu när jag blivit mörkare igen. Ska fräscha upp fett hår och fet hårbotten, ge matt textur med volym.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM