Värmebölja och lata sommardagar

Värmeböljan håller i sig, och helgen flöt förbi med i ett nafs. Vi har njutit av det fina vädret, men också slitit lite och fått in en kärra ved. Men mest latat oss och inte gjort speciellt många knop. Man orkar inte röra sig så mycket i värmen, och så blir jag lite seg i kolan. Kom inte ens iväg till en strand utan solade hemma på tomten istället. Är det inte typiskt dock, att vår pool gick sönder just den här sommaren som är så otroligt varm?! Jag får svalka mig med trädgårdsslangen istället nu för tiden, men man får passa sig så man inte bränner sig för vattnet i slangen blir skållhett.

Har läst ut en enda bok den här sommaren. Det är den ni ser på bild, ”Min dotter Amy” skriven av hennes pappa. Bra och så tragiskt och sorgligt alltihopa. Jag var ju tvungen att lyssna igenom hennes skivor, och wow hennes röst, och en del låtar är riktigt sköna.

Vi fick också besök i helgen av ett par vänner från Stockholm. De kom över på fika och jag gjorde en key lime pie igen. Ska visa den i ett annat inlägg. Men det finns ju en sneak peak på Insta för er som följer där.

Hoppas ni också haft en skön helg vänner. Ikväll skulle jag vilja vara på Liseberg och se The Common Linnets! Måste ses på TV ikväll då för det är ju en bit härifrån till Göteborg. Fast jag skulle hellre vilja se en hel konsert med dem för de är ju så bra! Nu ska vi till papps och få lite jordgubbar med grädde. Later!

 

Blå himmel

Altanhäng

Hängpelargon

Sommarfeeling

Full blom

Sommar!

One thought on “Värmebölja och lata sommardagar

  1. Jaa…Det är ljuvliga sommartider ”hej hej” ♫ hihi…
    Ha det riktigt gôtt & visst ska vi lyssna & se på Lotta på Liseberg :)

    /Kram

Comments are closed.