Skare – en mysig liten butik

Gokväll vänner! Jag tänkte visa lite från en butik vid Höga kustenhotellet som heter Skare. Där inne finns en massa godsaker att hitta om ni har vägarna förbi.

skare

På den inredda verandan till butiken Skare fanns dessa otroligt fina stolar, sköna var de också. Designernamnet har jag glömt, men det var inte Ernst som vi trodde först. Vi köpte inga stolar men däremot en tvål som kallas ”Kökshjälpen”. En tvål som sätter sig på händerna! Med en otroligt fräsch doft tar den bort matlagningsdofter som till exempel fisk och lök. Innehåller bland annat, hör och häpna, kaffe! Ekologiskt fair trade kaffe och en massa annat ekologiskt som olivolja, solrosolja och sheasmör bland annat.

Babe utanför Skare-butiken

Kökshjälpen

När vi fiskade nere vid bryggan i Höga kusten hittade jag drivved, och den får stå på en hylla på altan, Passar finfint som bakgrund när man fotograferar. Hittade lite söta magneter när vi var iväg till Härnösand, samt en tassel!

Magneter

Tassel!

5 thoughts on “Skare – en mysig liten butik

  1. Där har jag också varit inne!! Tror jag iallfall! :-) Minns ju inte vad butiken hette, men den där verandan utanför enrén tycker jag mej känna igen. Och visst fanns det många härliga prylar i deras sortiment!!

    Avis på att du/ni kan semestra där ”lite när som”!! Absolut en av de vackraste platserna i detta land!!!

Comments are closed.