Fina fynd från Gekås inzoomade

Gokväll! Såg ni The Common Linnets på Lotta på Liseberg? Åh, de är så bra. Hela skivan är bra, ni måste lyssna om ni nu gillar det stuket på musik. Idag var jag uppe tidigt och gymmade innan jag började jobba. Hur skönt som helst, och jag kan redan känna träningsvärken krypa på. På onsdag kör vi igen.

Tänkte visar er lite annat skoj som jag hittade i Ullared. En mobilväska som jag är supernöjd med, där i kan jag ha mobilen, kort och pengar. Fanns i alla möjliga mönster, men jag tog en gräddvit. Smidig med en mindre handledsrem, samt en längre som man kan sätta dit. Ett par örhängen hamnade även i korgen, som jag faktiskt kan ha utan att det börjar klia, det står ju att de är nickelfria men jag kan reagera ändå. Så behövde jag också lite nya koppar och tyckte dessa var fina!

Var också ute efter lite nya lampor och köpte faktiskt tre! Har inte fått upp dessa än så ni får tålmodigt vänta, men jag kan avslöja att det är industrikänsla på dem! I like a lot!

Mobilväska

Örhängen

Fräscha koppar

8 thoughts on “Fina fynd från Gekås inzoomade

 1. Verkar som finfina fynd det där:-)

  Nu är jag hemma igen och har förhoppningsvis mer tid över för bloggläsning, Så här långt in i läsningen ser det illa fall ut som om du haft en bra sommar. Vädret kan vi ju omöjlight klaga på:-) Synd vi inte fick tillfälle att ses men det blir säkert repris på trädgårdscafeet om inte förr så nästa sommar:-)

  Kram Cecce

 2. Jag missade Lotta just precis när dom var där…Ska kolla dina länkar.

  Vilken cool väska!
  Gillar att man får ner det man behöver i något snyggt men ändå litet.
  Har aldrig varit i Ullared, varje gång jag ser saker därifrån så inser jag att jag missat något=))
  Nyfiken på lamporna!!

  1. Ja du får nog ta och masa iväg till Ullared tycker jag, det är kul! Nu har jag pushat på mannen lite att sätta upp mina lampor…haha

Comments are closed.