Paris och coctails i Las Vegas

Nu är jag inne på min tredje jobbvecka sedan semestern slutade, och jag är glad att jag har semesterdagar sparade. Dessa tänkte jag ta ett par stycken av i höst. Jag och en vän från Stockholm hade tänkt åka någonstans. Kolla in fotot på Eiffeltornet i Paris! Pinterest är en otroligt bra inspirationskälla med många fina foton. Jag skulle kunna tänka mig åka dit och skjuta av ett par fina foton jag också. Senast jag flög någonstans var ju med familjen till Egypten 2010, dags att se lite mer av världen och bli lite mer berest.

 

Jag kommer bli serverad coctails

Jag tittar på alla möjliga ställen som Paris, Nice, London eller varför inte Sicilien. Det finns så många vackra platser i världen. Det skulle ju också vara kul att bo på ett lyxigt hotell någon gång, bli lite bortskämd, men då måste jag vinna på JackpotCity om det ska bli möjligt. En enkel flygstol till Las Vegas då med andra ord, och så spelar jag där en kväll och naturligtvis kommer jag vinna så jag kan ta in på ett tipptopp-hotell!! Gärna då i samma byggnad som casinot eftersom jag antagligen kommer bli serverad fantastiska coctails, och efter det vill man bara ta hissen upp till sin svit och slänga sig ner i en nybäddad säng, och där ligger Johnny Depp och väntar på att få ge mig lite massage.

Nej, jag får väl vakna upp ur min dröm lite grann och välja något mittemellan för en bra peng, och så ska det ingå frukost på rummet och ha fri wifi, minst!

Tar gärna emot tips på appar eller på enkla billiga bokningssidor på nätet. Jag har ju googlat själv såklart, men ibland kan det vara tryggt att få höra om någon varit nöjd, eller inte nöjd med sina bokningar. Det här är jobbigt att leta fram tycker jag, för det finns ju så otroligt många olika vägar att gå för att få till en bokning. Ska jag boka flyg och hotell direkt på samma sida, eller flyg på en sida och hotell på en annan, eller bara flygstolen och boka hotell på plats?

 

One thought on “Paris och coctails i Las Vegas

  1. Åh vad kul att planera en resa. Men du då måste du ju komma över den där hatt-tröskeln :D
    Kommer man bara över den så vill man inte vara utan hatt. Jag har just köpt ett superfint concho-hattband till mina hattar. Ska visa bilder på det framöver. Köp en filthatt nu till hösten, du kommer att älska det. Ett tips är att köpa en som sitter år så att inte höstvindarna får tag i den lika lätt :D
    Kram

Comments are closed.