Morgonstund har guld i mun

Vaken! Förhoppningsvis,..för jag har tidsinställt det här inlägget. Det räcker väl med att jag ska låta bli att snooza. Kan inte tro att jag skulle orka, eller hunnit, skriva ett inlägg som nu så här vid 6-tiden på morgonen. Ser väl antagligen ut som walking zombie just nu när jag ska försöka få med mig träningsväska och mig själv till jobb och gym.

Jag hörde ju av en kollega att snooza inte är bra för kroppen. Kroppen är nämligen inställd på att vakna den tiden man vanligen brukar vakna och förbereder sig en timme innan på något sätt, så när jag brukar snooza och sedan direkt somnar om igen tänker kroppen -ahaaa vi skulle inte gå upp och går in i djupsömnen igen, och när sedan klockan ringer tio minuter senare ja då får ju kroppen en chock och så kan man bli väldigt mycket tröttare istället. Det var inte så kul att höra för en royal snoozer som jag är.

Nä bättring om jag får be! Inget mer snooze-mood! Bättre då att gå upp direkt när klockan ringer och få en skön morgonstund som är värt mycket mer.

Godmorgon alla rara!

morgonstund

Lite tvätt och annat på vår altan.

One thought on “Morgonstund har guld i mun

Comments are closed.