I huvudstaden förra helgen

Förra helgen var vi ju iväg till Stockholm. Det är lite tråkigt att vi inte åker oftare,  för som jag sagt förut så vill vi ju träffa så många som möjligt och då blir det så kort och intensivt.

Men vi hann med att träffa svärisarna, syrran och två vänner. Shoppat och umgåtts. Bilderna får tala.

image

image

image

image

image

image

image

image

2 thoughts on “I huvudstaden förra helgen

  1. Här reser vi bara från ena änden av byn till den andra nu för tiden, känns det som… Sträckan mellan hemmet och renoveringsobjektet, alltså! Fågelvägen är det inte så långt, men med bil blir det typ dubbelt så långt (ca 1½ mil enkel resa).

    Hade en liten semestertripp planerad tills på lördag, men den har nog spruckit för alla tänkbara hundvakter antingen jobbar eller är bortresta. Suck! Fast vi får väl skylla oss själva som aldrig har lärt vår hund att vistas i hundgård… <:-)

Comments are closed.