New in med 30% på Carlings

Carlings hade 30% på överdelar i helgen. Hittade två fina plagg. Det randiga linnet som ni ser på bild är dock från H&M, och kostade bara 50-lappen. De andra två från Carlings som sagt, linne med boxarskärning i ryggen gillas samt att det är ett lite rörigt tryck med bokstäver och allt möjligt på. Tröjan till höger var riktigt mysig, aningen genomskinlig, och snygg skärning. Blev alldeles till mig så jag glömde kolla prislappen, men med 30% blev det inte så farligt.

Ja inte mycket till färger på dessa plagg, tänk vad svårt det ska vara för mig att hitta något fint med lite färg på. Fast på nätet såg jag ju den där tröjan jag bloggade om sist med lite av färgen mint på, den var faktiskt fin.

Fyndade ni något på Carlings i helgen?

 

Carlings

One thought on “New in med 30% på Carlings

Comments are closed.