Anonyma masken och semestern killar i nacken

Nu mina vänner, känner jag semestern killa mig i nacken, den är ju där…precis runt hörnet. I flera dagar har vi tvättat ikapp, och vi har fixat med husvagnen. Det blir ju premiär! Husvagnssemester minsann,…kan inte låta bli att tänka ”hur ska detta gå”? Men jag ser faktiskt fram emot det, det ska bli mysigt! Resan börjar redan imorgon och därför har jag tänkt jobba hemifrån då, så tjänar jag in lite restid och allt blir mycket enklare på det viset. Om jag inte fastnar vid datorn ikväll så tänkte jag komma upp lite tidigare än vanligt och börja jobba.

 

Så, imorgon åker vi först till Gotland för en veckas semester. Det var otroligt länge sedan jag var där så det ska bli skoj. Efter det åker vi med färjan till Oskarshamn för att fortsätta neråt mot Österlen där vi bokat campingplats sedan länge. Och därefter!,..kan det bli Ullared, eller jo det blir det. Jag kommer absolut ta med datorn, men det kanske blir ett och annat inlägg från mobilen också för enkelhetens skull. Men kan inte lova att det blir lika ofta som jag är på Instagram. Så följ oss gärna där om ni inte redan gör det, ni hittar mig som ”majamyralindmark”.

 

anonyma

 

Sonen har ju kommit hem från DreamHack och är supernöjd och har varit jättetrött, men vi börjar känna igen honom nu. Han hade köpt en Anonymous-mask där som han gått runt med, ganska rolig anonym mask tycker jag. Och masken verkar vara symbol för ett och annat, t.ex  ett hackerkollektiv, Julian Assange har använt den, den är med i filmer som V för Vendetta vilken refererar till krutkonspirationen på 1600-talet. Han som tecknat anonyma masken, David Lloyd, menar att det är en symbol för protest, för den som bevittnar förtryck. Länkar AB om ni vill läsa mer. Och sonen köpte den nog mest för att få en stunds anonymitet på DreamHack som i år hade över 21 000 besökare!

Nu har vi packat ner det mesta, det blir ju alltid lite sånt där småplock som man får lägga ner i småpåsar på slutet och det får bli imorgon. Jo så att eeee, nu har jag en hel del bloggar jag följer att läsa ikapp men hinner jag inte förbi er alla så önskar jag er en underbar sommar/semester! Njut! See you!

3 thoughts on “Anonyma masken och semestern killar i nacken

Comments are closed.