Midsommarkrans på öjn

Gokväll! Midsommardagen idag. Idag regnar det, men igår på självaste midsommarafton var det faktiskt rätt så skapligt. Hård kylig vind men annars helt okej. Vi var dock väldigt trötta efter nattfärjan över till Gotland då vi kom fram 02.30. Hann väl sova kanske sex timmar i alla fall efter att vi kom fram till en bra plats där vi bara kunde köra in med husvagnen och hoppa i säng typ. Sov riktigt bra i husvagnen.

Sen åkte vi och handlade lite gottgott, jordgubbar och ribs bl.a, och när vi kom hem försökte få lite ordning i husvagnen, packade upp lite kläder, fyllde på vattentank och så vidare. Lite senare tog jag och dottern en promenad för att leta lite sommarblomsters. Vi plockade lite av varje som sedan fick bli en midsommarkrans. Eller ja, det var ju i alla fall ett tappert försök av mig att göra en midsommarkrans. Jag är varje år lika dåligt förberedd med att få ihop en, och det blev en väldigt yvig midsommarkrans, men herregud det gör ju inget. Dottern såg rätt nöjd ut ändå och för den delen så sitter den inte på huvudet speciellt länge.

Ja sen grillade vi lite käk och träffade en av mina kusiner som bor här mittemot stugan. Jo, för papps är ju född på den här underbara ön, så det finns en stuga för oss att vara i, och ett par kusiner och faster och farbror har jag här, men desto fler på fastlandet. Men husvagnspremiär it is anyways, och det känns bra med en mjukstart så här tills man hittat sina rutiner.

Hur som helst så var midsommarkvällen fin och efter maten softade vi en stund i solen med en god öl. Det kändes sommar! Men jag har nog inte riktigt förstått att jag har semester än,…tar nog en stund innan jag kommer in i semesterlunken.

Hoppas ni haft en fin midsommar och har ni meckat någon midsommarkrans?

 

midsommarkrans

2 thoughts on “Midsommarkrans på öjn

Comments are closed.