Tusse toppar körsbärsträdet

I det döda körsbärsträdet växer klätterhortensian så det knakar. Många blomklasar ser det ut att bli med små gräddvita blommor. I körsbärsträdet klättrar gärna katterna. Nu senast klättrade Tusse så långt upp det gick, satt där ett tag och putsade sig lite. Vad jag vet så finns det inga fåglar i fågelboet i år, vi har ju inte gjort rent boet som man antagligen borde efter att man haft hyresgäster där i. Lika bra det så som Tusse slickar sig om munnen.

Fick till ett par fina foton när han sitter där och ser söt ut.

körsbärsträdet

körsbärsträdet

3 thoughts on “Tusse toppar körsbärsträdet

  1. Vi har faktiskt också ett dött körsbärsträd i trädgården, och jag tycker det är så fint när man har nån slags klängväxt som kan täcka det – som erat då tex!! :-) Men ännu så länge har mina försök till sådant totalt misslyckats… I fjol satte jag en murgröna intill det, men den såg tydligen inte maken, utan körde över den med gräsklipparen. :-( I år har jag inte kommit till skott än med att plantera något slingrande/klängande, men jag har lite funderingar på humle! :-)

Comments are closed.