Vardagslivet som kom efter resandet

Vardagslivet, har absolut inte haft tiden och orken att blogga då vardagslivet och resandet tagit över. Vi har ju varit i Stockholm och hälsat på släkt och vänner helgen som var, full rulle men roligt. Blir lite trött i huvudet och kan inte samla tankarna riktigt, så det får väl bli vad det blir med detta inlägg. Tillbaka till vardagslivet alltså.

Idag jobbade jag hemifrån och det gick bra. Perfekt idag eftersom jag även var iväg till tandläkaren med dottern. Gick dock inte så bra, sprutan var boven, så vi fick boka en ny tid.

För ett litet tag sedan kom jag även hem från föräldramöte och brännboll med 8:orna. Blåsigt som bara den, tur att vi sprang oss varma då. Där var jag ju i vanlig ordning tvungen att göra bort mig lite. Hade precis slagit iväg en boll och stod redo vid konan i väntan på näste slagman. Bollen for iväg och jag började springa, tyckte under tiden att det såg ut som att sonen stod och psykade mig bortanför nästa kona, så jag sprang förbi konan och mot sonen för jag tänkte skoja lite med honom (typ tackla honom eller nåt). Men när jag kom närmare så var det ju inte han!! Fattade ingenting, det var ju så likt, alltså känner man sig gammal någon gång i livet så är det väl vid ett sådant tillfälle, eller ett par glasögon på näsan dygnet runt kanske vore något. Tittade bort och såg sonen titta snopet på mig och frågade vad jag höll på med. Dör sakta just nu…

brännboll, vardagslivet

 

Så här kan vardagslivet alltså se ut hos oss. Som ni vet så har jag ju fastnat i Greys Anatomy och är än så länge bara på säsong 2. Och nu börjar det bli sent, så jag får nog berätta mer om helgen i Stockholm nästa gång, och istället krypa ner med datorn i sängen och hänga med AT-läkarna som tävlar om vem som ska få hålla i skalpellen först.

One thought on “Vardagslivet som kom efter resandet

Comments are closed.