Peela ditt ansikte måttligt

Peela måttligt. Jag brukar peela ansiktet måttligt, då jag fått för mig att om man peelar för ofta så sliter det på huden. Det kan ju kanske bero på innehållet också förstås, man vill ju absolut inte ha snäckskal som river på huden. Det kan väl bli varje eller varannan vecka i alla fall som jag peelar. Men peela läpparna har jag aldrig någonsin gjort, förrän nu. Här kan ni läsa mer om Être Belles liplift peel. April månads Glossy Box, tema ”Spring Beauty Prep”, innehöll ett par fina produkter. Måla läpparna brukar jag ju inte göra. Perfekt då att läppenseln L312, som vi fick, går att måla en bred eyeliner med också.

Någon gång skulle det vara kul om en Glossy Box innehöll fem produkter av samma serie. Jag har tänkt många gånger att hur bra kan det egentligen vara att prova så många olika produkter med olika innehåll. Vi får ju boxen en gång i månaden och det blir ju ett gäng produkter med tiden. Skulle väl vara rätt bra att få ett set på fem produkter med hudvård från till exempel Neutrogena, som för den delen är den produkt som jag använder när jag ska peela mitt ansikte.

Dessutom skulle det vara roligt med en designad box igen! Men nu till april månads produkter från fem olika hudvårdsserier.

 

 1. EMITE MAKE UP läppensel ”L312” är snedskuren för att få ett tunt resultat, men även att måla brett med eyeliner.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM
 2. ÊTRE BELLE peeling för läpparna tar bort döda hudceller och gör hudytan len. Skall masseras in och värka en minut, sedan sköljas av. Kornen river skönt på läpparna, jo den kändes väl nice.
  Innehåll: MMM
  Design: MMM
 3. YU-BE kräm för torra partier, t.ex på torra och spruckna läppar, trasiga nagelband. Läkande och mjukgörande. Doften påminner lite om tigerbalsam. Pyttetuben kommer ta slut fort.
  Innehåll: MMM
  Design: MMM
 4. FLEUR DE SANTÉ dagkräm med SPF 10. Reparerande egenskaper och mjukgörande. Retinolet ska stimulera cellförnyelsen och minska synlighet av fina linjer. Har använt den sedan jag fick boxen, typ tre veckor, kan ju inte säga att jag märkt av något speciellt under den lilla tiden, men jag är nöjd med att den innehåller SPF 10 i alla fall.
  Innehåll: MMM
  Design: MMM
 5. LdB återfuktande bodylotion gör huden mjuk och smidig. Doftar gott och är behaglig. Torkar in snabbt.
  Innehåll: MMM
  Design: MMM

 

peela måttligt

Peela dina läppar med Être Belle

peela

2 thoughts on “Peela ditt ansikte måttligt

 1. Du häromdagen peelade jag så att jag fick sår, så jag ska verkligen ta det måttligt och helt sluta använda peeling med korn i och bara kära enzympeeling fr.o.m. nu.

  Jag har svarat på dina frågor om Sökmotoroptimering i mitt inlägg men skriver det här med så att du inte missar det :D

  Om vi börjar med “Inga taggar för underrubriker (som t.ex. H2) återfinns i brödtexten”. så betyder det att man borde ha tydliga underrubriker i sina texter. I de flesta bloggverktygen så kan man välja att markera det man vill ha som rubrik och i en formatlista välja rubrikstorlek, tex H2 vilket betyder Heading2. Har man delat in sin text i en tydlig hierarkisk ordning med underrubriker så är det toppen. Jag gör det själv sällan.

  “Nyckelordet återfinns inte i textens första stycke. Se till att textens ämne framgår i textens början” – om du kikar i det här inläggets första stycke så ser du att jag har återupprepat delar av min rubrik vilket också är min nyckelfras. Det har jag sedan gjort fetstilt för att förstärka det ytterligare. Nyckelord kan lika gärna vara en nyckelfras som i detta fall men det går lika bra med bara ett ord men då ska det återkomma i första stycket och gärna fler gånger i texten.

  Jodå, det rullar på – jag är noga med att sökmotoroptimera mina blogginlägg för bästa sökträffplacering.
  Tveka inte att fråga om det är något mer du undrar över efterhand :D

Comments are closed.