Blommor i och ur rabatterna

Underbara blommor i form av allium och akleja blommar nu. Har både vita och lila aklejor, men alldeles för få. Samma med allium, vill ha fler. Så fler alliumlökar tänker jag mig. De är även fina ihop med vita tulpaner, så fler såna också.

För några veckor sedan kom jag hem och fick veta av grannen att vår dotter hade varit snäll och rensat rabatterna på framsidan. Blev jätteglad såklart, hon är så go´! Kollade lite närmare och tyckte nog att tulpan- och alliumlökarna såg lite hängiga ut,..mmm jo så det visade sig att hon hade ju dragit upp dessa ur jorden, och sedan planterade hon de igen. Synd då fick jag inte se de blommorna på framsidan i år då, blev lite full i skratt. Hon ville ju bara väl lillskruttan. Men jag har ju fler i rabatterna på baksidan som blommar nu.

Vill ni snabbt se fler av mina foton på allium och vita tulpaner. Klicka!

 


Allium


Akleja

One thought on “Blommor i och ur rabatterna

Comments are closed.