Comfy or not

Hej hallå, vad gör ni då en kväll som denna. Regn och rusk ute, vi eldar inne. Nu ikväll har jag förberett morgondagens middag som blir biff med bambuskott. Tog fram ett passande kött, ryggbiff (tack google), som nu ligger i marinad med färsk ingefära bland annat. Mm-m!

Imorgon är det fredag, gud så skönt med helg. Även fast det nyligen varit en massa helgledigt så är det faktiskt himla nice ändå. Men i och för sig så ska jag jobba på lördag, jaja, så kan det ju vara ibland.

Fastnade på Pinterest ikväll, vilket jag gör allt som oftast. Hittade dessa sköna kläder, åtminstone ser dem ju sköna ut. My kind of style! Via länken kommer ni till en av mina mappar på Pinterest. På många outfits går dem i höga klackar, och det är ju så schnööggt! Men hur comfy är det tro? Finns säkerligen många sköna skor med hög klack, och när jag ser alla fina skor så vill jag ju bara prova direkt och gärna gå i dem också. Men jag är så ovan, kanske skulle ta och vänja sig vid mer klackar så det inte känns så konstigt när jag väl har det.

Fin fjäder! (För visst är det väl en?)

Skönt och så lite klackar på det

2 thoughts on “Comfy or not

  1. Man kan ju inte säga annat än höga klackar ofta utgör pricken över (eller blir det under i det här fallet!?) i… :-) Men jag klarar inte av att gå i såna…

    Biff och bambuskott låter supergott! Tror inte jag har ätit sånt sen typ i slutet av 80-talet, då vi var på kinarestaurang lite då och då!? Eller, jo det har jag kanske… Ingår det inte bambuskott i vissa av de där djupfrysta wok-mixerna??

    Angående kurser. Om du inte vill att det ska bli dyrt så ska du kolla högskolornas utbud av distanskurser! Då behöver du inte ta tjänstledigt eller så (iallafall inte om du väljer en kurs som går på halv- eller kvartsfart), och förlora inkomst. Och så söker du studiebidrag, så täcker det kostnaden för litteraturen. :-)

    Trevlig helg!!!

Comments are closed.