Fredagsfeeling

Äntligen fredag! Har varit väldigt seg idag, och det lär väl inte bli bättre för imorgon blir det mer jobb. En lördag inbokad sedan länge, bara att suga fast fingrarna på tangenterna. Annars idag har det inte hänt något speciellt. Jag har jobbat till 17, smort in min tatuering, storhandlat på Willys så fingertopparna vitnar, lekt med Tusse och tvättat. Kidsen roar sig själva. Nu tar vi kväller och ser en film framför en värmande brasa.

Och för er som inte följer mig på Instagram (majamyralindmark), så kommer här två fina på Tusse därifrån.

Önskar er en skön fredag!

Friday! Its purrrfect!

4 thoughts on “Fredagsfeeling

  1. Hoppas jobbandet gick bra och att du får en vilsam söndag:-)
    Vad är det du jobbar med? Kanske du berättat men jag har glömt…

    Kram Cecce

Comments are closed.