This weekend

Igår var det tröttma, så trött att jag blev snurrig i huvudet. Idag har vi varit till gallerian, eller nej vänta inte gallerian utan såna där andra affärer som ligger utanför. Jula, K-Rauta, Bauhaus, Ikea och Rusta t.ex. Även om det är -3 som idag så är det riktigt kallt ute med lite vind på det.

Hur som helst vi har äntligen fått upp ett tak i tvättstugan och idag hittade vi taklampa och lite annat sånt där osynligt men högst nödvändigt för att allt ska fungera. Lyckades få med mig ett par presenter till dotterns kommande födelsedag. Även en lampa till vardagsrummet och lite annat smått och gott. Har även lyckats fynda lite kläder efter jobbet igår på Cubus. Visar i ett annat inlägg.

Ikväll åt vi italiensk paj med salami. Supergott! Även fåglarna har fått lite godare käk ute i plommonträdet. En sån där stor kokosfettsfröboll typ. Nu ska jag kika in till er! Trevlig söndag!

Bird house

Kokosfettsfröboll…eller nåt

Ja, se det snöar…

One thought on “This weekend

Comments are closed.