Brand new tattoo

Kikar in denna kyliga kväll för att visa er en liten glimt av min nygjorda tatuering. Den sitter ovanför hälsenan, och jag har faktiskt glömt bort att det gör riktigt ont. Klart att det känns, men jag hade glömt att det känns som om någon drar ett supervasst rakblad mot huden. Nu var ju min tatuering en modell mindre och det tog väl cirka 15-20 min så var den klar. Hann ju inte bli speciellt bedövad på den korta stunden så det kändes minsann!

Ett par vingar blev det, ängla- fågel- eller vampyrvingar you name it. Wings it is och jag är glad att jag äntligen tog tag i det och fick den gjord. Bilden är lite suddig så ni får se en bättre bild sen.
Känner mig nöjd!

4 thoughts on “Brand new tattoo

  1. Ser fin ut! :-)

    Sonen har ju tatueringar på båda armarna, och de är ganska stora och har krävt mer än ett besök vardera hos tatueraren. Men han påstår att det inte gjorde speciellt ont att göra dem… Vet inte om jag riktigt tror på det!? ;-)

  2. Vad bra du gissade ang min mojäng! Och ungefär som tatueringsmaskiner så får den väl lite halvt om halvt räknas som ett tortyrredskap! ;-) Brännskador lär ha varit vanliga på den tiden såna användes… <:-) Tur man redan är lockig!!! ;-)

Comments are closed.