Tack för värmande ord!

Gokväll! Nu börjar jullovet för dottern, och snart även för sonen. Ikväll var vi till kyrkan för julavslutning med obligatoriskt julspel.

Vill passa på att säga tack för gulliga och inspirerande kommentarer på mitt senaste inlägg om bloggen. Mycket intressant! Och jag tänker ju lite som er. Varför bloggar jag egentligen,..och det vet jag ju. För att jag älskar att blogga, skriva, fota, redigera, inspirera …och ja listan är lång. Att få läsare som återkommer är en stor bonus!

Jag vet inte vad jag söker,…kanske inget eller så hoppas jag att det finns något där runt hörnet för mig men då måste jag ju våga satsa också om jag vill komma någon vart. Nu pratar jag i nattmössan kanske, men ibland känns det som jag vill ha ut något er av majamyra. Men vad…

Och eftersom ett par av er gillar kattfotona så kommer Tusse här!

4 thoughts on “Tack för värmande ord!

  1. Ja har ofta fått höra från folk hur löjligt det är att blogga osv… men sånt e bara att skita i! :D Man ska blogga om man tycker om de!

Comments are closed.