Rensa i röran och bloggen

Softar. Till skillnad mot igår, söndag. Då var det snurr på mig kan jag säga. Fick värsta städrycket och gick igenom två garderober, där det inte enbart finns kläder kan jag säga. Jag har lite allt möjligt där, så det blir trångt ganska fort. Särskilt i december månad när jag gömmer julklapparna där inne. Ja, så jag har rensat ut en massa onödigt som jag har förvisat ut i garaget, kastat en massa, sorterat och stuvat om. Det får duga så länge, i väntan på en walk in closet…

Apropå att rensa så kanske jag ska rensa i bloggen? Eller inte,…?
Jag har funderat på det ett tag, om jag till exempel har för många kategorier eller bloggar jag för ofta om katterna. Eller var det för att jag fyllde 40, (!) för sedan dess har mina besökare sjunkit drastiskt. Kurvan går spikrakt ner kan jag säga. Når jag ut till fel folk?

Jag vet ju också att mycket hänger på om man hälsar på andra här i bloggsfären också, men ibland så är det brist på både ork och tid. Försöker tänka på det, vet ju själv hur kul det är att få besök. Ibland är Instagram till hjälp där man snabbt kan kika in på fina bilder och gilla eller skriva en rad.

Här om dan fick jag en gullig kommentar av en trogen läsare som har mig ”majamyra” som en av sina favoriter. Sånt är ju bara så kul att få höra!
Jag har absolut inga tankar på att sluta blogga, men skulle vara kul att höra om någon har några intressanta åsikter. Hur kan jag bli bättre, för bättre kan man väl bara bli, något annat finns inte för mig.

4 thoughts on “Rensa i röran och bloggen

 1. Tycker alltid om att kika in hos dig och dina fina bilder. Hur man blir mer intressant är svårt. Jag tror man måste blogga om det som man själv gillar. Gillar man djur så bloggar man om det. Jag gillar iof många saker som jag inte bloggar så mycket om. Barn skulle jag säkert bloggat mer om för 10 år sedan men nu är det mer ”egen” intressen som gäller. Sådant som jag vill dela med mig av, det vill jag också läsa om hos andra. Hoppas jag kunde säga något som är var till hjälp? Kram Nilla

 2. Så skönt att softa – hoppas du kan fortsätta med det…
  Jag tycker mycket…mycket om din blogg som du vet ;)
  Ser gärna inlägg om vackre katten & dina otroliga foto du tar/Kramar Annmi

 3. Jag gillar också inlägg på din katt :) Dina bilder är fantastiska, men jag har lite samma problem. Men jag tror jag vet… skriva om nytt man kan köpa, ligga steget före och göra reklam för en massa olika saker, samt vara mycket mycker mer aktiv än vad jag är att besöka andra… gör jag det så ökar siffrorna… frågan är bara om det var därför jag bloggar? Ha ha, där fick du en släng av mina tankar :) Ha en fin dag och hoppas du finner vad du söker :)

  kram kram Malin

 4. Hej-Hej!

  Att besöksstatistiken går ner så här års beror nog mycket på att folk helt enkelt inte har tid att sitta vid datorn lika mycket som annars!? Det är så mycket annat som måste fixas inför julen ju… <:-)

  För egen del tycker jag inte att det är så viktigt att ha många läsare – jag tycker det roliga är att man faktiskt kan bli väldigt god vän med många som man egentligen inte känner men lixom känner ändå, just för att man umgås regelbundet via bloggarna och så där,. Och exakt vad det är som gör att man finner varann på det här viset är kanske svårt att säga, men vissa gemensamma beröringspunkter brukar det väl finnas… Liknande livssituation, gemensamma intressen osv. Eller att man bara blir inspirerade i största allmänhet av varann!? :-)

  Fortsätt bara vara dej själv i dina blogginlägg – det tror jag är konceptet som vinner i längden!! Kanske inte genererar flest läsare – men bäst läsare!! :-D

Comments are closed.