Istället för regn och rusk

Grått, mörkt, blött och sött. Vår dag/kväll. Så mörkt ute och det regnar till och från, man kan tro att det är november istället för december och dessutom bara ett par dagar kvar till jul.

Ikväll svängde jag och dottern ihop lite julgodis. Det blev bank med hammare och smält choklad, resultat polkabräck! Den står i kylen nu. Är den god så kommer jag göra mer till helgen och då blir det foton också. Nu är det ju bäcksvart ute, och trist att fota inne.

Istället får det bli vinterbilder från förra året på lite grenar och frusna klematis jackmanii. Skulle det komma snö lite längre fram så kan jag inte fota klematisen ändå, för den har jag klippt ner i år. Men jag hade hellre haft lite snö än detta rusk kring juletider.

Klematis jackmanii

Winter branches

2 thoughts on “Istället för regn och rusk

Comments are closed.