Glad nyhet & glad 3:e advent!

Godmorgon friends! Ja, ni är ju några som tittar in här då och då och jag blir så glad när ni kommenterar, det är jättekul med lite feedback! Apropå feedback, eller att få uppskattning på något vis så var jag med om något kul i veckan.

Det visade sig att jag har varit nominerad till ”Årets läkarsekreterare”! Nominerad,…jag!? Jätte jättekul, men vem…vem har nominerat mig? Och varför och när, jag vet ju ingenting. Ingen har velat ge sig tillkänna heller så jag är ju dönyfiken.

Dock blev jag inte årets läkarsekreterare, men att vara nominerad är ju kul bara det!

5 thoughts on “Glad nyhet & glad 3:e advent!

  1. Grattis till nomineringen! Visst blir man glad för lite uppskattning – även om man inte vinner den slutgiltiga titeln! :-)

    Plockade nyss ihop på bordet efter frukosten, och upptäckte att vi hade glömt att tända det tredej ljuset… Och då kom jag att tänka på dej och förra helgen, så jag bara måste hälsa på här i din blogg och påminna dej så inte ni också glömmer det igen! ;-D

    Ha en fin dag!!! :-)

Comments are closed.