Ved i oktober

Fotade vår ved idag som dagens oktoberbild. Det hade ju redan börjat mörkna när jag väl kom ut så jag fick ställa in kameran på rörelse, och hej vad ISO-brus det blir då, 6400 för att vara exakt.

Nio kubik stjälpt björkved har vi att värma oss med i vinter. Vi har ju redan tjuvstartat, och ikväll kan vi värma oss framför brasan. Kändes lite kallare och murrigare ute idag, och jag börjar få lite halsont och känner mig snuvig, så jag tänkte hoppa in i duschen nu. Kanske går jag och lägger mig också, för det vore ju smart. Men fruktansvärt tråkigt att lägga sig i tid.

2 thoughts on “Ved i oktober

  1. Mysigt med ved. Vi bor ju i lägenhet och har en sån där liten brännare som vi fyller med nån vätska och så brinner den i en timma. Men det är mysigt med eld.

    Önskar dig en trevlig helg!

Comments are closed.