Autumn in a pot

Fortsätter med fotoprojektet ”31 dagar i oktober”, dock enbart utanför ytterdörren idag. Zoomade in hösten jag har i krukan. Ibland när man har svårt för rubriker så är det alltid bra att ta till ett annat språk. Helt okej, tycker jag, att blanda in engelska till exempel.

Idag har jag styrketränat på min lunch. Träning är verkligen en färskvara för det var extra tungt idag, och senast jag var där var nog i fredags. Så det kommer bli mer gymmande imorgon och på fredag. Behöver ett par andra träningsbyxor nu känner jag, för dem jag har nu brukar jag egentligen ha och mysa i hemma.

Tre dagar i rad har katterna kommit in med en näbbmus, eller ja tre olika alltså. Sotis har kommit in två dagar i rad och den ena åt han upp till hälften. Idag kom Tusse med en näbbmus också. Dem jamar och vill visa upp sina fina byten. Vi ger katterna lite godis som ett litet -tack för att du fångade denna äckliga lilla mus och la på vår matta, med slamsor och allt, och sen försvinner musen spårlöst (tycker katterna).

6 thoughts on “Autumn in a pot

  1. Fin bild.

    Glad jag slipper indragna möss. Våra marsvin kommer inte åt så mycket då de sitter i bur och skulle de mot förmodan slippa ut så drar de inte in någonting utan biter sönder något. Vet inte vilket som är bäst nu när jag tänker på det. Hihi.

    Ha en fin dag!

Comments are closed.