Röda bär den 11:e okt

Äntligen fredag! Vaknade med huvudvärk i morse och min näsa rinner. Men jag åkte till jobbet ändå. Hade ju ingen feber så jag tänkte att jag betar av fredagen och kurerar mig i helgen.

När jag kom hem blev det kyckling i ugn med ris och sås. Och nu ser vi på Idol och jag måste ju säga att Gabriel, Kevin och Erik är riktigt bra! Emma har redan somnat för natten. Vi har tänt brasa och ljus och det är fredagsmys.

När kycklingen var i ugnen tog jag den där oktoberpromenaden för att utöka projektet ”31 dagar i oktober”. Jag ligger ju i fas och hade jag inte gått ut så hade jag inte haft någon bild till idag, färsk från idag alltså. Bilder har jag ju så det räcker och blir över.

På något sätt så tycker jag rönnbären liknar röda vinbär…

Dagens rönnbär

2 thoughts on “Röda bär den 11:e okt

Comments are closed.