Katternas altan

Inför vintern kommer altanen mestadels att vara katternas space. Nu när vi har kattlucka in dit så blir det perfekt för dem när kylan och snön kommer. Där kan dem få skydd och vara torra om vi inte skulle vara hemma. Det finns flera sovplatser att välja på, typ fyra stycken iordninggjorda med kuddar och filtar, bland annat den här korgen med en fäll i. Alla placerade en bit upp och inte längs med golvet.

Städade upp en del där ute idag. Dammsög, ställde undan krukor och annat som inte hörde hemma där. Glas och tallrikar fick flytta in till köket igen. Tog även in jalusierna, parasollet och dynorna så dessa inte blir förstörda av kylan. Kvar är nu katternas sovplatser, och lite sommarblommor som inte vissnat helt och hållet än.

Har ni fixat lite inför vintern?

6 thoughts on “Katternas altan

 1. Jodå, har fixat en del inför vintern men i morgon tror jag det blir fix hos kaninerna som ska bo ute hela kalla vintern. Det är hög tid att få till deras vinterboende…

  En sån gosig katt på bilden!

  1. Hej, välkommen till oss! Kommer hälsa på hos dig också så småningom. Jo du, Tusse är verkligen en gosig kisse :)

 2. Otroligt vackra foto som alltid hos dig <3
  Här fixas det lite nya planteringar i krukor & ljuslyktan är inte ett litet "växthus" längre utan en lykta hihi

  /Söndagskram

 3. Vi försöker återställa saker efter renovering och golvslipning. . . det tar längre tid än man tror, och samtidigt kan man passa på att rensa.

  Kram N

Comments are closed.