Tre meter den 13 okt

Goddagens! Idag är jag inte tipptopp precis. Huvudvärkstabletten hjälper knappt och det dunkar i bihålorna. Självklart är det toppenväder ute idag med, men jag har har än så länge bara gått tre meter utanför dörren, typ. På baksidan. Till sommarblommorna som fortfarande ser så fina ut. Bytte objektiv och zoomade in dem närmare denna gång. Tror minsann det blir ett par till sådana plantor till nästa sommar.

Sen så har jag mikropausat på soffan, instagrammat, sovit, vaknat, druckit thé, sett en film. Minst sagt supersoft idag.

Så det blir dessa oktoberbilder från idag, än så länge i alla fall. Vad har ni gjort denna fina dag? Hoppas ni slipper bassilusker.

3 thoughts on “Tre meter den 13 okt

  1. Stackare! Hoppas du är piggare igen idag!? <:-)

    Här har det blivit sånt grått och trist väder, så nu är det verkligen bara det här 31 dagar i oktober-projektet som får mej att gå ut med kameran. Fast så här långt idag har jag bara varit ute och gett fåglarna lite solrosfrön… Utan kameran med, alltså! Men jag ska väl samla ihop mej och gå till postlådan om en stund, och då får nog systemkameran följa med – så kan jag förhoppningsvis fixa min dagliga bild samtidigt, och slippa gå ut nåt mer idag!! ;-)

    Krya på dej-Kram!!!

Comments are closed.