Inför vintern den 12:e okt

Idag har jag baaara varit hemma och haft det soft. Eller jag har ju gjort lite nytta också. Vaknade av att solen sken in i sovrummet och jag tänkte -fasen också,.. jag är ju förkyld, och trött, och vill vara inne och snora.

Men när Emma åkt på bio med en kompis, William och mannen åkte iväg nånstans, så passade jag på att gå ut i trädgården en sväng. Lite frisk luft är ju bara bra. Så det ena avlöste det andra. Jag krattade löv, klippte ner klematisen och flyttade en perenn till en annan rabatt. Riktigt varmt och härligt var det ute i solen. Tänkte flera gånger att jag skulle ta en stol och sätta mig i solen en stund. Supa in lite D-vitamin och andas. Det förblev en tanke för sedan tog jag mig an altanen inför vintern. Mer om det senare.

Samtidigt fick jag ju med mig kameran ut, med ”31 dagar i oktober” ringandes i huvudet. Himla bra det där med ett litet projekt som gör att jag kommer ut.