I dagarna två

Känner mig lite seg kan jag säga. Noll fantasi så inga inlägg från mig senaste dagarna. Vi har sett en ny serie som börjat på 4:an ikväll, Vikings. Verkar bra så jag kommer nog hänga med i åtta avsnitt till.

Kom på att jag missat skicka en present till syrran som fyller år i helgen. Tror inte att vi kan åka till Sthlm den här helgen, så det var ju himla typiskt att jag missade det. Inte likt mig. Det löser sig väl på något vis.

Vi eldar. Det är så varmt så jag svullnar om händerna. Sotis är ute, Tusse är inne. Och nu säger jag gonatten katten!

6 thoughts on “I dagarna två

 1. Jag hade tänkt se den, men sen så ångrade vi oss i sista stund och stängde av tvn helt. Jag vill se serien men tror jag får gå tillväga på annat vis. Just torsdagar så brukar det vara så mycket ändå, så jag kommer annars att missa en massa avsnitt.

  Söt kisse, men blir ju alldeles varm i kroppen.

 2. Själv känner jag mej segare än seg efter att ha tillbringat de senaste 5-6 timmarna här vid datorn och försökt få till min inlämningsuppgift till kursen jag går. BLÄ!! Men det börjar iallafall likna nåt, tycker jag – men större delen av helgen lär ju också gå åt till att få ihop den. Synd att man inte älskar det här med akademiskt skrivande, säger jag bara… <:-I

  Jamen, det är klart att du kan hänga med i fotoprojektet jag håller på med! Det är väl bara till att sätta in ett par svarta bildrutor på de dagarna man har missat – och eventuellt kommer att missa framöver – eller så väljer man att köra ett foto om dagen i en sammanhängande vecka eller så istället. Det är inte så noga!! Grejen är egentligen bara att inspirera sej själv att verkligen gå ut med kameran varje dag, fast att det kanske tar emot lite grann nu när vädret inte alltid är så inbjudande. :-)

  Trevlig helg på dej!!!

 3. Så där känns det ibland :) Slappa lite brukar hjälpa. Serien är programmerad :) Så den får jag kika på en annan dag… var den något att ha?

  kram kram Malin

Comments are closed.