Brainstorm och gräs i snön

Hemma innan det blir mörkt får jag skynda mig ut för att få en oktoberbild till projektet som inte har gått så bra de senaste dagarna. Fullt upp som ni vet med teater, och utbildningsdag efter det också. Man blir lite seg i kolan efter att få brainstorma så som vi fick göra igår. Vet inte om ni hört talas om lean? Men kort och gott handlade vår lean-utbildning om att skapa smidiga flöden och ta bort flaskhalsar typ. Ordet lean kan menas med ”mager utan fett”, man tar bort det onödiga.

Och mer skriver jag inte om det för jag är fortfarande lite snurrig i huvudet efter det där, och nästa vecka ska vi jobba vidare med lean-tänkandet så nu blir det vila!

Jaha, så dagens bild innan det hann mörkna blev ju såklart på det japanska gräset som tyngts ner i snön. Ja, det kom ju snö idag! Vi får se hur länge det ligger kvar. Nu börjar det osa gott från köket och jag har fått ett glas rött i min hand. Äntligen fredag!

Hoppas ni alla får en finfin kväll! Och tusen tack för att ni kommenterar här hos oss, det är alltid lika kul.

5 thoughts on “Brainstorm och gräs i snön

Comments are closed.