Nytt för oss

Gokväller sköningar! Söndag hääärliga söndag. Känner mig något seg i kolan efter den här helgen. För vet ni…vi har varit i Skåne!! I Falsterbo för att vara exakt. Där köpte vi nämligen en husvagn! Japp, vi har blivit med husvagn med allt vad det nu innebär.

Åkte kl 04 på lördag morgon och kom hem sen eftermiddag. Bråttom eftersom vi var tvungna att få upp den på vår branta uppfart innan det hann mörkna. Så efter lite skrap upp och ner och en stinkande halvbränd koppling på bilen, så står den nu utmed vårt hus. Och där får den stå till våren och invänta en massa äventyr. Det ska bli spännande,..minst sagt.

Finns det några husvagnsägare som läser här?

 

 

4 thoughts on “Nytt för oss

 1. En Hobby är aldrig fel att ha!! ;-)

  Vi hade en sån husvagn (fast vad modellen hette har jag glömt nu, 460 nånting tror jag…) som vi sen lämnade i inbyte när vi köpte husbilen ihop med makens föräldrar. :-)

  Maken campade i den för förra vintern när han jobbade nere vid Lund i några månader, så vill man kan man absolut åka till fjälls med en sådan husvagn – om det nu skulle bli lite trist att bara ha den ståendes hela långa vintern, menar jag… :-)

  Men lite husesyn i den kan du väl bjuda på inom det snaraste!? Alltid roligt att se hur vagnarna ser ut inuti! :-)

  1. Ahaa, tror du det går också alltså? Man fryser inte ihjäl om man åker till fjälls då?

 2. Ah! Du tar så fina bilder!!!

  Men sedär! Husvagnsägare? Inte illa:-) Har ingen direkt erfarenhet, men kan tänka mig det kan vara en frihet att kunna stanna till var man behagar och utforska många ställen i landet. Eller utomlands:-)
  Lycka till!
  Duktigt av dig att köra hela långa vägen dessutom. Vet inte om jag vare sig orkat eller vågat med husvagn! Hm…:-)

  Ha nu en riktig fin start på nya veckan!

  Kram Cecce

  1. Tack Cecce! Jo du, tanken på en resa utomlands har jag redan funderat på. Men vi får väl se när det kan bli av. Kanske ska bekanta oss med husvagnen inom Sverige först :)

Comments are closed.