Teater och god mat

Sent nu, och jag har varit lite osynlig. Men det har varit ett par fullspäckade dagar på jobbet. Först har vi ätit ute tillsammans i Örebro City, jag åt en riktigt god middag på Slottskällaren, oxfilé med pepparsås och till efterrätt glass/grädde/hjortronsylt. Mumma! Efter det gick vi på Örebro Länsteater och såg Jumpy |hispig, överspänd, upphetsad och skrämd.

Jumpy handlar om ett småputtrigt äktenskap, 50-årskris och konflikter med tonårsdottern, bland annat. Den var riktigt rolig och bra! Fantastiska skådespelare och fängslande precis hela pjäsen på tre timmar. Även de stunder när den sköna låten ”Dog days are over” med Florence and the Machine spelades och skådespelarna gjorde någon typ av stumt skådespeleri,…ja jag vet inte vad det kallas. Men dem typ smekte sig själva lite här och där och svängde i takt med musiken.

Gå och se!