Mätta och belåtna katter

Idag köpte jag hem annan kattmat till Tusse så nu äter han som vanligt igen. Tänk att dem kan rata en viss sort så där. Mätta och belåtna gick katterna ut igen, mycket förståeligt eftersom det är sådan härlig brittsommar ute nu. Varma vindar liksom! Hur nice är inte det. Jag och Emma följde med ut en stund.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Emma har fått rensa lite i röran i sitt rum, vi har gjort läxor och softat framför tv:n. När barnen lagt sig såg jag Hollywoodfruarna och fick veta att Maria Montazami skall få sitt ansikte på vinflaskor minsann,..det måste man ju smaka sen.

Nu…tired parents.

7 thoughts on “Mätta och belåtna katter

  1. Att katter kan vara fruktansvärt kräsna med maten vet jag verkligen…! Hade en en gång i tiden (som sedan fick bo kvar hos min far när jag flyttade hemifrån) som i princip bara åt köttbullar på ålderns höst… 8-X

    Verkar som ”alla” kändisar ska ha egna viner numera!? Köpte Per Morbergs röda vid nåt tillfälle, och på det var det ingen tvekan om att man betalade typ 40 spänn för flasketiketten! Det var absolut inte finare/bättre än ett vanligt 60-kronorsvin, men kostade 99 eller nåt sånt…

Comments are closed.