Vad göms inuti

Idag har det återigen varit möte på jobbet, ett möte där jag och mina kollegor fick möjlighet att visa lite av våra kvalitetsarbeten. Som alltid är det ju nervigt att tala inför en lite större grupp, men det gick förvånansvärt bra!

När jag kom hem har en ny Glossy Box levererats! Alltid lika spännande att se vad som göms inuti. Än så länge av en snabb liten titt så är boxen okej. Sitter nu och provar något som är till för torra naglar, mycket behövligt. Småproverna däremot var inte så jätteroliga. Men mer om boxen i ett annat inlägg.

Hittade den här bilden som jag inte visat för er. Anledningen är för att det som göms inuti funkiabladet inte ser speciellt gulligt ut. Titta inte så mycket där, titta istället på nätet och vattendropparna,…dem är fina! Klicka för större om ni vill, och om ni gör det…visst är det väl en vattendroppe mitt på krypet?

One thought on “Vad göms inuti

Comments are closed.