Timmen är sen

Jahapp här sitter jag igen, snart redo för skönhetssömnen. Hann inte med något gymmande idag, heltokig dag har det varit. Möten, telefoner ringer och diverse specialuppdrag.

Idag ringde jag hem till dottern innan jag skulle åka från jobbet för att höra om det var något hon skulle vilja ha inför fotograferingen imorgon. Nej, det var inget hon ville ha, men jag kunde ju inte låta bli så jag svängde förbi H&M och hittade både byxor, tröja, blus och ett snygg hårband. Och kan ni tänka er,…hon ville ha allt!…men skulle inte använda blusen på fotot fick jag höra.

Ja det blir nog bra det där i slutändan. Precis när jag kom hem mötte jag som vanligt en katt. Där sitter en hungrig Sotis och jag blir ju då påmind om att jag inte köpt kattmat. Helt slut! Så det blev till att skära lite små ostbitar och rota fram lite annat kattgodis. Inga ägg hade jag hemma heller, äggula är ju en favorit. JO! Men vänta,…jag har nog ett ägg kom jag på…dem får dela då.

Nyss kom Tusse förbi och drog på ett långt snöre med en boll fastknuten i andra änden. Hoppar upp på klätterställningen med den och vevar lite. Det var länge sedan jag såg honom gå och släpa på något. Kanske ska dra ner på maten så här ibland så de blir lite mer aktiva och inte såna gödda slöfockar.

Hungriga katter

5 thoughts on “Timmen är sen

  1. Tänk om man ändå hade små djur som blev glada och välkomnade en när man kom hem.
    Jag tror faktiskt inte jag skulle lyckas köpa kläder till dotra. Vi har helt olika smak och även när jag tror att ”det här är hennes stil” så blir det fel. Hihi.

    SV: Nej det var ingen kul kommentar på morgonen från dotra, men när jag såg hennes fina mysiga puss i ansiktet och tänkte hur mitt liv ser ut… ja, då var det kärring slängt i ansiktet och inga pussar där inte… Men som du skriver… till kvällen kom ett förlåt och ”jag älskar dig”. Men det tär på en när det är så här upp och ner.

    1. Nej, jag lyckas inte heller alltid med kläder till kidsen. De har ju sin egen stil som antagligen ändras ofta.
      Det är verkligen jobbigt när det går upp och ner hemmavid, särskilt under en och samma dag. Det är slitande. Men skönt att man kan prata om det och att det löser sig.

Comments are closed.