Strandhäng

Ja alltså, det blev en hel del strandhäng i Österlen. Lika bra att passa på med det varma fina vädret vi äntligen fick i juli. Det är ju bara så härligt. Solen värmer, kidsen leker och badar, det hörs musik någonstans långt bortifrån, glassbåt och vågorna skvalpar. Suck, det här kommer jag att sakna! Slänger in lite foton från Instagram, samt Canonfoton.

Och varför bloggade jag inte Instagrambilderna när vi var där…jo det kan jag säga. Med värme, hav, vind, tältcamping och god mat så blir man riktigt trött på kvällarna. Skönt semestertrött.

Instagram beach mood

Canon EOS 650 D

4 thoughts on “Strandhäng

  1. Vilken härlig sommar du haft:-)

    Tack för ditt fina mail! Svar kommer:-)
    Just nu pågår så mycket tankar i huvudet både vad gäller fotografering och kameror och design så jag håller på att bli tokig. Och till helgen ska jag fotografera ett bröllop. Lite nervöst faktiskt…

    Kram Cecce

Comments are closed.