En ny look

Alltså det här med kläder, det ska gärna vara bekvämt, snyggt, ledigt och med fina detaljer både i färg och form. Jag är absolut inte någon som följer modet slaviskt utan går min egen väg. Jag gillar att blanda. Det kan vara dyra ihop med billiga kläder eller accessoarer. Oftast har jag vitt, svart, grått eller beige och ihop med det en färgklick,…eller ingen färgklick.

Jag fick ett tips om en sida som heter Stylight. Där kan man skapa sina egna looks och hitta massor av fina kläder. Det finns massvis med fina looks där som är skapade av andra, jag blir lite avis på alla fina bilder de får till på sig själva. Och om man sedan hittar ett plagg man verkligen vill ha så kan man lätt klicka sig vidare till den nätsidan som säljer varan.

Det rosarandiga linnet nedan är av märket Broadway NYC Fashion som jag hittade på Gekås Ullared. Jag kan inte hitta den via Stylight, men istället fann jag ett par andra fina. Har inte lagt ut någon bild på mig själv dock, men vem vet det kanske kommer i framtiden. Är inte alltid bekväm att fota mig själv,…är ni det? 

Kolla in min första look jag fick till på Stylight.