Ett par skor och två väskor

Har precis klickat hem ett par nya skor, sneakers av märket Ed Hardy. Ville ha ett par nya vita sneakers då mina gamla Nike blivit alldeles för utslitna efter många års användande. Tycker den här var fin med diskreta detaljer.

Jag är också i behov av nya väskor, tror nog jag nämnt det förut. Nu har jag hittat två stycken till och med, av märket Pieces. Svårt att bestämma sig, man vill ju känna och klämma, men blir jag inte nöjd så är det plättlätt att skicka tillbaka, gratis. Den första är beige med pastellblå detaljer. Känns somrig. Jag hoppas att jag kanske kan använda den till kameran bland annat. Den andra är svart och enkel, kanske för enkel så den blir trist. Ja vi får väl se.

Har ni köpt väskor på nätet?

5 thoughts on “Ett par skor och två väskor

  1. Snygga väskor! och skorna var urläckra tycker jag! Ja, jag har nyss köpt en fotoväska på nätet… men det är en present till mig själv när jag nästa vecka fyller år *ler* så den visas inte än :) Men jag är på storjakt efter en tyll fotoväska, men de snygga fotoväskorna är ju sååå dyra. Har inte bestämt mig om en fotoväska för 2000 kr är okej just nu… så jag letar lite till :)

    kram kram Malin

  2. Måste iallafall vara enklare att köpa väskor än skor över nätet – med tanke på skostorlekar som varierar så man inte kan vara säker på att tex en 38:a passar bara för att den storleken oftast passar…? <:-) Å andra sidan kan man ju ha ganska stora krav på väskors storlek också – och att de har rätt sorts fack inuti osv. :-) Bra det där med fria returer – men allra bäst är nog ändå att köpa över disk i en fysisk butik.

    Jag har köpt en del väskor på loppis/second hand, förresten. Och ett och annat par skor med för den delen. :-)

Comments are closed.