Altanmys och ordbajs

Helgen har som vanligt passerat alldeles för fort. Hinner inte med allt jag vill, fast jag har ju försökt vila också. Vila är viktigt, att ta sig tiden att vila och bara vara är inte helt lätt. Den där boken som är tänkt att jag skall läsa om mindfulness har jag bara bläddrat lite i än så länge, bara läst ett par sidor. Kan inte riktigt komma till ro i en bok just nu känner jag. För mycket på gång som skall ske.

Vår första semestervecka är en strövecka innan den långa semestern börjar för oss. Då kommer vi att åka till Jönköping – Ullared – Öland! Kommer blir riktigt kul…och intressant för vi ska campa heeela långa veckan.

Tvättmaskinen går varm, kastar ett öga mot resväskor som skall packas,..och huuuur ska allt få plats i bilen. Skolavslutningskläder skall vara iordning, den obligatoriska tårtan. Andra förberedelser som kattvakt får min papps ta denna gång, och vi har köpt en kattlucka! Så när vi till helgen reser bort kan katterna springa ut och in som de vill, men huset kommer kollas till, blom- och kattvakt som sagt. De behöver ju vatten, blommor och katter…och mat.

Det känns som jag ordbajsar nu, och det här blev lite virrigt och inte ett dugg intressant för er. Lite foton kanske är roligare!

2 thoughts on “Altanmys och ordbajs

  1. Ja…Det går fort ibland,denna veckan drygt har vi haft ”för” Semester & det har vart underbart :)
    Önskar dig & de dina en hääärlig Husvagnsvecka/Annmi

Comments are closed.