That feeling after

En nysning till ett hugg i svanken x flera,…många x flera, har gjort att jag tvingat mig iväg till jobbets gym. Nej, inte bara det. Men jag märker ju att jag tappat muskelmassa genom åren, nu går det inte längre. Det finns ingen återvändo och om jag skall hålla livet ut måste något göras!

Hittade en snygg bild med bra text på Pinterest. Jag och kollegan har verkligen fått fart och lyckats få rutin på gymmet. Vi är så taggade,..oups fjortisvarning där men va fan, taggade så in i norden varje gång och efteråt är det riktigt upplyftande och vi märker ju att vi blir piggare också.

Fler som gymmar?

3 thoughts on “That feeling after

  1. Härligt och skylten…så sant! Det är en go känsla efter all träning :) Just nu gymmar jag inte… går i perioder det där. Det är så mycket annan träning som jag tycker är roligare på sommaren *ler*

    kram kram Malin

Comments are closed.