Lite stugfix

Det har målats en hel del här hemma. Emma med kompis har kladdat på lite färg på lekstugan. Inte förrän nu har det blivit lite roligt att vara där inne. Men den där stugan håller på att förfalla så vi har inte inrett den med något speciellt. Egentligen ska det väl bytas golv där inne också. Men de får göra vad de vill, och nu har det alltså målats så långt färgen räckte.

Även mannen har målat dörren till vår friggebod, vitt är fint. I pallkragarna, som William hjälpte till att måla med lite ny färg, växer inte mycket mer än gräslök blandat med vanligt gräs. Nu blommar gräslöken också, kanske borde klippa bort det. Märkte också att när Emma rensade lådorna åt mig, vilket var jättegulligt av henne, så råkade hon rensa bort månadssmultronen. Hallonbusken som står bredvid klippte jag ner till fotknölarna förra året då den fått mask, den har vuxit upp en liten bit och är på väg igenom pallkragarna!

Det är en hel del som behöver göras i trädgården märker jag men det får vänta,..kanske till semestern. Nu ska jag förbereda middagen, det blir biff med bambuskott idag. Och sen blir det lite städning inomhus. Vad gör ni denna söndag?

 

3 thoughts on “Lite stugfix

    1. Jo det kan man säga. Nu blir man ju sugen på att fixa till den istället, den har ju varit både förrådsutrymme och vedbod :)

Comments are closed.