Slingor m.m

Min frisör är mammaledig ända fram till oktober, och det var ett bra tag sedan jag var hos frisören. Senast var när jag klippte ”Hedvig-luggen” som Emma kallade den, och det var i oktober! (Var det verkligen senaste gången..?) Eller så var det i julas, lite toppar och toning. Känns ju som evigheter sedan och jag bara måste hitta en annan bra frisör. Efter lite velande hit och dit valde jag till slut Bellbox i gallerian som jag hört gott om.

Kom dit otroligt förväntansfull och sjönk ner i stolen helt ovetandes om vem som skulle sätta händerna i mitt hår. Och det var ju en jättegullig tjej som visste exakt vad hon pratade om.

Jag sa att jag önskade bli lite mer åt det ask/beigeblonda hållet på grund av de små grå, med lite flikig klippning. Hon satte fart och jag var nog där i cirka 2½ timme och det blev både slingmössa och färgning och lite klipp.

Jag är ju väldigt mörk i botten och hon lade verkligen ner tid och känsla på det hon gjorde för att det skulle bli så bra som möjligt. Svårt att ge håret rättvisa på bild, men jag tror att det här är nära verkligheten. Jag är riktigt nöjd!

Sen så kan man leka lite i photoshop och öka kontrasten och skärpan, och få till en kraftig utväxt även fast utväxten är blekt.

Nu är jag trötter och ska knyta mig. Imorgon ska jag och Emma bowla! Trevlig fredags kväll, det lilla som nu är kvar av den kl 23.19.

4 thoughts on “Slingor m.m

Comments are closed.