Tredje gången gillt

I tisdags tog jag mig upp väldigt tidigt. Så tidigt brukar inte jag gå upp, jag tror det var redan 05.15 cirka. Anledningen var att jag äntligen bestämt mig för att börja styrketräna. Den här medelålders hårt arbetande kvinna måste ha mer muskler! Smörja mina leder och få lite dynamik i kroppen!

På jobbet får vi använda oss av ”Lyftet” som det kallas, gratis för personalen! Hur bra som helst. Så iväg och när jag nääästan är framme kommer jag på att jag glömt skorna. Och jag tänker inte gå in utan skor och träna för första gången.

Så igår försökte jag på nytt och lade fram skorna vid ytterdörren. Men istället så försover jag mig så att jag inte hinner träna innan jag ska börja jobba i alla fall!

Men idag! Idag tredje gången gillt. Upp i ottan igen, gasen i botten och jag är först på låset. Det är helt kolsvart där inne. Så jag cyklar, tar ett ”grundprogram” och följer de olika stationerna noggrant! Jag kan ju säga att jag har inte tränat ordentligt på en massa år och är en riktig klenfis. Så den enda stationen jag använde vikt på var benpressen på 25 kg. Resten var det 0,000 kg på. Efter det lite stretch.

Nu börjar jag känna mig lite så där stel, ungefär som om en influensa är på gång. Men det här var kul och jag tänker verkligen sätta fart nu!

One thought on “Tredje gången gillt

  1. Duktig du är! Jag går också upp tidigt.. men inte fullt så tidigt :) Står på vår crosstrainer innan jag väcker barnen. Skönt!

    kram kram Malin

Comments are closed.