God morgon lördag!

Hej hallå! Idag är det mulet! Men det gör absolut ingenting för idag blir det bowling. Om jag hade haft tid på mig hade jag gått ut och fotograferat lite eftersom jag tycker att det blir fint ljus när det är mulet. Men nu hinner jag inte det. Har förstekt kött till en gryta vi ska äta ikväll. Nu har vi fixat till oss lite och jag och Emma ska iväg och bowla med en före detta dagiskompis till Emma och hans mamma.

Lite senare är det ju semifinal i hockey-vm som vi inte vill missa. Sverige – Finland, kommer bli riktigt spännande tror jag. Och ännu lite senare är det ju Eurovisionfinal! Så för min del får det gärna vara mulet idag.

Bjuder på lite körsbärsblommor, som jag trooor att det är. Och önskar er en fantastisk lördag!

Fotot taget med Canon EOS 650d
EF 85mm f/1.8 USM

 

2 thoughts on “God morgon lördag!

  1. Två finaler på samma dag. Lyxigt. själv är jag inte sportintresserad men Hockey funkar för att det är så snabbt spel och för att jag kan reglerna och faktiskt förstår vad som händer :D
    Själv har jag bullat upp med godheter och te inför kvällen.
    Ha en fin kväll

Comments are closed.